Padlófűtés infra fűtéssel

Hallott már az infra fűtőfóliával kialakított padlófűtésről?

Új technológiánk nagy előnye, nem keringeti a levegőt, nincsen légmozgás, ezáltan nem alakul ki szálló por sem, mint a vizes padlófűtésnél. A legúti problémákban szenvedőknek kifejezetten jó megoláds ez a rendzer 

Költséghatékony és gyors megoldás. Egy nap alatt kivitelezhető a teljes fűtés rendszer.

Ez az egyik legköltséghatékonyabb fűtési megoldás, ráadásul  nagyobb összeget tudunk megtakarítani, mint egy átlagos fűtőfilm segítségével 15-20%.

A megfelelő rétegrend használatával, különböző burkolatok közül válogathat, így nem kell lemondania a laminált parkettáról, vagy akár a hajópadlóról sem.

Technológiánk különlegessége, hogy a káros elektroszmog sugárzástól sem kell tartania, ugyanis értéke jóval alacsonyabb a folyamatosan magunknál tartott okostelefonokénál. Azon ügyfeleinknek, aki tartanak a minimális elekroszmogtól is a lakásukban, lehetőségük van egy speciális elektroszmog elleni fóliát kérni. Ez a fólia teljes felületen eltakarja a Fűtőfóliát. Ez a legfelső rétegrend telepítéskor. Ennek segítségével teljesen meg lehet szüntetni a nem kívánt elektromágneses sugárzást. Telepítése gyors és egyszerű.

Infra padlófűtés
padlo-szigeteles
modern padlófűtés

 

Hogyan működik a fűtőfólia?

Más meleget ad, mint a többi fűtésrendszer?

Az infra padlófűtésünk nem okoz szállóport

Az egész lakásban tartós, egyenletes hőmérsékletet biztosít a fűtőfólia. Érdekesség, hogy az infra sugarak antibakteriális hatása tudományosan igazolt, így jótékony hatása van az emberi szervezetre is.

A legújabb, harmadik generációs intelligens rendszerünk már önszabályozó tulajdonsággal rendelkezik. Képes visszavenni a teljesítményéből, amennyiben úgy érzékeli, hogy valami szigeteli. Így elkerüljük a túlmelegedést. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a bútorokat hogyan rendezzük el, vagy esetleg, ha később a szobát átrendezzük mi legyen a bútorok helye. Intelligens túlajdonsága megakadályozza azt, hogy az eneriga megrekedjen. Ezzel a korszerű technológiával kiküszöböljük a baleseteket, és maximálisan megvédjük a burkolatot és a lakásban található berendezéseket.

A sugárzó hőnek köszönhetően a rendszer képes eltávolítani a falakból a nedvességet, ezzel megelőzve a penész kialakulását, vagy a már kialakult penész megszüntetését. Egészséges padlófűtést biztosít az egész házban.

Infrafűtés

Padlófűtés rétegrendek

Amikor intelligens fűtőfólia beruházását tervezzük, mindenképp sík felületre van szükségünk. Építkezésnél használhatunk betont vagy hungarocellt, felújításnál szintén betont, vagy parkettát javaslunk.

Cégünk három réteget biztosít a teljes rétegrendből, a többiről az ügyfél gondoskodik.

  • A legalsó réteg egy 100%-os 5 mm-es hűtőkör, amely segítségével az infra sugarakat a lakótér felé fordítjuk.
  • A következő maga a fűtőfólia, amely az alapterület 60-70%-át fedi be általában.
  • Harmadik rétegként egy vastag, párazáró fóliát alkalmazunk, amely letakarja a fűtésrendszert és megvédi azt.

A részletes rétegrendeket a következő képek mutatják be burkolatonként.

Padlófűtés rétegrend laminált parketta esetén

 

Laminált parketta
Iszappapír
4-5 cm Beton / 2 cm rigidúr (opcionális, csak lehetőség ez a réteg)
Földelő háló
Párazáró fólia
Inteligens fűtőfólia
5mm hőtükör
Szigetelés (pl.: lépésálló hungarocell)
Beton

Pvc burkolat

Szőnyeg vagy pvc padló
4-5 cm Beton / 2 cm rigidúr
Földelő háló
Párazáró fólia
Inteligens fűtőfólia
5mm hőtükör
Szigetelés (pl.: lépésálló hungarocell)
Beton

Tömör fa-parketta

Hajópadló
4-5 cm Beton / 2 cm rigidúr (opcionális, csak lehetőség ez a réteg)
Földelő háló
Párazáró fólia
Inteligens fűtőfólia
5mm hőtükör
Szigetelés (pl.: lépésálló hungarocell)
Beton

Padlófűtés rétegrend hideg burkolat esetén

 

Hidegburkolat
Csempe ragasztó
5-4 cm beton / 2 cm rigirdúr száraz exctrit
Földelő háló
Párazáró fólia
Inteligens fűtőfólia
5mm hőtükör
Szigetelés (pl.: lépésálló hungarocell)
Beton

 

 

 

Milyen típusú házhoz a legoptimálisabb a fűtőfólia?

 

Milyen típusú házhoz a legoptimálisabb a fűtőfólia?

 

100% elégedettség

Meleg otthon garancia

Fűtőfólia on-line teljesítmény kalkulátor

Számold ki magadnak a várható energia felhasználásod!

Kiszámolom

Fűtőszőnyeg

Elektromos padlófűtés utólag

Ha a fűtőfólia számára már nem maradt hely, válasszuk a fűtőszőnyeget!

 

Kiegészítő, vagy akár teljes értékű fűtőrendszerként is alkalmas. Pénztárcabarát fűtési megoldás, amely gyorsan kivitelezhető. Általában csemperagasztóba, vagy betonba fektetjük le, így a kövezet vagy a járólap alá tudjuk beépíteni. Mivel a szerkezetnek nincs nagy helyigénye, így utólagosan, a kövezet feltörése nélkül is könnyedén beépíthető. Fektetés után azonnal üzembe helyezzük a fűtőszőnyeget és gyári bekötőtábelekkel közvetlenül csatlakoztatjuk a termoszhoz.

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA 

10 éves szakmai tapasztalat áll a cégünk mögött, pontos technológiánk és minőség ellenőrzési rendszerrel rendelkezik a cégünk, aminek köszönhetően nem csak a munkatársaink munkájáért tudunk 100 % felelőséget vállalni, hanem az előttünk és utánunk dolgozó szakemberekért is.

Meleg otthon garancia 

Teljes felelőséget vállalunk infrafűtés szakértőink által tervezett fűtésrendszerért. Abban az esetben, ha az általunk javasolt Intelligens Fűtőfólia típus és mennyiség kerül beépítésre az Ön otthonába, és ennek ellenére nem elégedett egy teljes fűtés szezon után a fűtésrendszer által biztosított meleggel és komforttal, úgy cégünk visszavásárolja kérdés nélkül a rendszert.

R

MOEFSZ ajánlás

Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség kiemelt ajánlásával működik a vállalkozásunk. Ennek feltétele a folyamatos etikus tevékenység, és magas minőségű termék és szolgáltatás értékesítése.

error: Content is protected !!