Fűtőpanel

Márkák szerint 

 

glamox-futopanel

GLAMOX fűtőpanel

A legkedvezőbb árú fűtőpanelek közé tartozik. Vezérlése manuális, vagy digitális termosztáttal történik, megfelelő telepítéssel okos otthon vezérléshez is csatlakoztatható. Szélességének köszönhető egy hosszú légfüggöny kialakítására képes. Kevésbé jól szigetelt házak fűtésére is alkalmas.

adax-neo-futopanel

ADAX NEO fűtőpanelek

Első sorban, jó és közepesen jól szigetelt lakásokba ajánljuk. Letisztult, modern design, ami esztétikus eleme lehet bármilyen lakásnak. 4 alap színben érhető el. Digitális és manuális termosztáttal vezérelhető. Ez a típus vízes helységekbe és fürdőbe nem alkalmas.

adax-wifi-futopanel

ADAX NEO WIFI fűtőpanelek

Ez a fűtőpanel család egy magasabb ár kategóriát képvisel. Bármilyen tipusú szigetelt házba telepíthető. Fehér színben érhető el. Mobiltelefonról, távolról vezérelhető fűtőpanel. Ezt a típust lehet vizes helyiségekben, fürdőben is használni. 2 desing-ban érhető el az előlapját tekintve.

nordrat_beha_futopanel

BEHA fűtőpanel

Egy egyszerű és jó megoldás fűtésre. Az egyszerű kezelhetőség és tökéletes megbízatóság jellemzi a norvég Beha cég fűtőpaneljeit. Ezen model fejlesztésénél is ezeket az irányelveket tartották szem előtt. Távolról vezérelhető típus.

soprano-futopanel

SOPRANO fűtőpanel

Prémium kategóriába tartozó, energiahatékony elektromos fűtés. Elektronikus vezérléssel, valamint számos kiegészítő funkcióval rendelkezik. Igényesen kialakított forma és design jellemzi. Digitális vezérléssel és időzítő funkcióval.

error: Content is protected !!